Post by speechgourredegin on Feb 11, 2022 1:01:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dead Ahead: Zombie Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dead Ahead: Zombie Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neskončne primogeme ▞▞▞
▞▞▞ Dead Ahead: Zombie Warfare 2022 version ▞▞▞
Kul igra edinstveno igranje lepo vzdušje. Zelo grobo glede denarnice, dajem 3/5 zvezdic, ker je umetna inteligenca nekaj zelo frustrirajočega in se igra na samsung s20 nenehno zruši. Včasih v najslabšem možnem času. Buffs je premalo, saj jih nekatere misije zahtevajo, kolikor vem. Upoštevajte, da MORATE porabiti denar tu in tam, saj je večina enot zaklenjenih za plačnim zidom.
To je dobra igra, obožujete vse, vendar potrebujete veliko zlata za nadaljevanje, vendar je še vedno dobra
Igra je zelo zahtevna, a vseeno zabavna
Ta igra je obetala veliko, potencialno zabavno igranje, a zombiji so vedno močnejši od vas, se res stara. Obstaja en zemljevid z morda 2 enostavnima/normalnimi težavami, ostalo je način NOČNA MORA. Eno bojno območje te nenehno bombardira s tistimi izpadi Čarovnice iz Left 4 Dead, ki lahko presežejo večino tvojih fantov, ne moreš jih ustaviti niti s sodi, osamljeni pa lahko preseže tvoj avtobus v 5 sekundah, medtem ko vaša nova zarod mora trajati sekundo, preden napadete.
Dobra igra. Igral sem ga že malo. Zdi se, da ima težave pri izvajanju pvp stvari, ker bo moj zaslon postal črn in zmrznil. Enkrat mi je tudi zamrznilo, ko sem opravljal misijo. Vsekakor frustrirajoče in ga je treba preučiti!
Igra je zelo lepa in všeč mi je pixel art, vendar je problem s sistemom nagrajevanja. Na primer nakup enote je zelo drag, ljudje, kot sem jaz, bi mleli, da bi imeli dovolj kovancev, toda ko končate igro in ponovite, bi bila nagrada tako nizka in ne glede na to, kako močno mletite, tega kovanca nikoli ne boste mogli narediti, da bi se zatekli za porabo denarja za igro, ki ni poštena, zato prosimo, da popravite težavo z nagradami ... hvala vam
Igre so dobre in všeč mi je dejstvo, da se ko enota umre, spremeni v enega od mutantnih zombijev, ki so v igri. Čeprav bi rad lahko preklopil mehaniko frakcij za preobleke. In ker je za okrepitev frakcije potrebno nekaj preobleke, bi bilo lepo, če bi te preobleke lahko kupili s kovanci.
V redu, ne razumem vseh dobrih ocen, zato želite igrati igro, kjer morate porabiti denar, da naredite kar koli? Ta igra zahteva, da imate tri predmete za nadgradnjo svojih moških, vendar je edini način, da jih dobite, iz skrinje rng plena, ki vam nikoli ne da zadnjega predmeta na seznamu, ki ga potrebujete, zato morate dobiti 100 skrinj samo za 3-kratno nadgradnjo svoje vojske. Za izvedbo enega zemljevida potrebujete 3-5 minut in dobite morda 20 zlatnikov in stane 500 kovancev za škatlo z možnostjo za izboljšanje miru, kar je 25 misij ali 2 uri in 10 minut časa, ki ga porabite samo za pridobitev ene škatle. To je noro. Torej ne, vaši igri, ki me prosi, da jo pregledam v prvih petih minutah predvajanja, ne bom dal ocene s petimi zvezdicami kot orodje. Igral sem vašo igro 12 ur. V igri sem porabil skupaj 30 dolarjev in še vedno ni dovolj denarja. Zakaj vaša družba to počne? Samo prosite za 30 dolarjev za igranje in kupil ga bom, da se mi ne bo treba ukvarjati z nakupom v trgovini. Igre Triple a sploh ne zaslužijo tako denarja. Dejstvo, da pričakujete, da bo nekdo porabil 7 dni kmetovanja, da bi prišel kamor koli.. Oprostite, ali se niso ljudje v EverQuestu zaradi tega uprli? Celoten razlog, zakaj je svet Warcrafta zaživel. Lažja igra za kmetovanje, ki ni trajala en teden. Za pridobitev ene stopnje.. No, ne glede na vračilo mojega nakupa in dodajanje drugega izdelovalca iger na moj seznam blokov Ni vredno smeti med prsti.
Dead Ahead: Zombie Warfare Stratégiai játékok rcd
Dobra igra. Toda preveč oglasov, če želite imeti dostojno brezplačno izkušnjo. Pričakujte, da boste 70 % svojega časa porabili za gledanje oglasov, da boste nekaj zaslužili z igrami, 25 % izgubili proti zombijem (ker je vaša ekipa prešibka, da bi lahko zmagala, in edina možnost zaslužka je gledanje oglasov) in 5 % svojega časa uživate v običajni igri. Nisem poskusil plačevati, vendar vidim, da boste imeli 30 minut dostojne izkušnje vsakič, ko kupite novo enoto, preden boste morali plačati dodatno za uživanje v težjih nivojih
Ta igra je takoyyyyyyyyy pay2win. Tudi če med igranjem igre gledate oglase 90 % svojega časa, bi to v kasnejših fazah komajda koristilo. Igra ni zabavna, če je vse, kar počnete v tej igri: zapravljanje denarja ali gledanje oglasov vsako sekundo, da lahko malo napredujete. Prosimo, popravite kovance/materiale, ki jih lahko dobite iz misij.
Ta igra je bila sprva zabavna, zdaj pa, ko dosežem višje nivoje, zahteva moj pravi denar in veliko tega so naredili igro nepošteno. Poskušam jo premagati vsaj 3 mesece ne dobim te igre, dal bi jo nič zvezdic, če bi lahko nesprejemljivo
Odlična igra, a po posodobitvi morate 2 veliko zmleti. Prinesite nazaj rulet
Sprva zabavno, a težavnostno nebo se dvigne že v prvih nekaj urah igre. Ali pričakujejo plačilo za igranje, ali pa so slabi pri ravnotežju igre in napredovanju težav. Vsaj hvaležen sem, da so jasno povedali zgodaj, preveč iger to počne na višjih ravneh in ugotoviš, da vse tvoje trdo delo postane neuporabno, brez možnosti za napredovanje brez veliko denarja.
Dead Ahead: Zombie Warfare Strategi rdxj
Igre so zabavne, žal jih ne morete igrati brez povezave, saj način zgodb ne bi potreboval wifija. Prav tako je težko dobiti veliko denarja, razen če plačate za zmago, lahko prodate predmete, vendar ne morete prodati vsega, je očitno omejitev, ki je, če me vprašate, samo neumna poteza, da bi me prisilil, da vaše stvari kupim s pravim denarjem. Kaj pa brez omejitve?? Vsak dan ne bom izgubljal časa samo za prodajo stvari, ki jih sploh ne potrebujem.
Potrebuje veliko časa, da prihranite za stvari, vendar je zelo zabavno igrati
Rad bi temu dal 1 zvezdico, vendar je osnovna mehanika preveč zabavna, da bi mu dal to oceno. Čeprav je začetek zabaven, se igra na hitro spremeni v simulator čakanja. Ugotovili boste, da boste porabili več časa za pregled zemljevida in znotraj oglasov kot znotraj dejanske ravni. Hitro postane dolgočasno mletje in če želite pospešiti denar, je vse precenjeno
Lepo na začetku. Po tem je samo gledalec oglasov. Če radi uživate v gledanju brezbožne količine oglasov, potem je ta igra za vas.
igra nam je dobra, tudi zelo težka za uporabnike, ki ne plačujejo (-1 zvezdica), v zadnjem času pa je napaka, da "ura naprave ali časovni pas ni veljavna", prepogosta (-1 zvezdica), je moteča.
Odlična igra. Želim si, da bi bile enote cenejše ali pa bi bile nagrade večje. Za čiščenje igre uporabljam enake enote in isto strategijo, ker so enote precenjene. Razen tega je zelo zahtevna in zabavna za igranje.
Zaenkrat res uživam v tem. Ima dobro količino brezplačne opreme, ne da bi se počutili, kot da bi morali porabiti svoje težko prislužene penije, hkrati pa vam omogoča, da porabite denar za hitrejši napredek, če je to vaša torba. Obstaja dobra priložnost za napredek v 5-minutnih delih in dobro igro, v katero se lahko potopite, če vaša boljša polovica želi gledati nekaj, za kar ne želite porabiti svoje dragocene mentalne energije.
Igra mi je všeč, le da nisem ljubitelj omejenega "plina" in čakanja, da se napolni. Napolniti ga z valuto v igri je drago
Človek veliko oglaševanja
Ta igra se vrača nazaj..razvijalci prosim poglejte to...nehal bom igrati to igro izguba časa
Absolutno nezadovoljen z razvijalcem. Porabil nekaj denarja za enote. Namestil sem igro na svoj novi telefon, vse enote, ki sem jih kupil, ni več le nekaj dni po nakupih. Razvijalec iger me trza okoli, poslal sem jim potrdila, kot da so vprašali, da se nič ne naredi... Najslabša storitev za stranke doslej. Ne bom prenesla druge igre tega razvijalca. 0 zvezdic, če bi bila možnost. Če pa bi bili pripravljeni odpraviti težavo, ki jih dobesedno nič ne stane, bi razmislil o ponovni oceni.
Dobro, vendar je za zmago nekaj plačano. Morda bi razvijalci lahko naredili bolj podobno, da denar dobi samo kozmetične izdelke in odstranijo časovnik, da olje dopolni nivoje. Zelo mi je všeč taktični vidik igre. Želim si, da bi bilo več tega.
Trdna igra. Po prvih nekaj fazah zelo hitro dobi težave. Morda bo potrebno bolj tekoče povečanje težavnosti, da bi igralce spodbudili k nadaljevanju
Ko dosežete določeno razdaljo v igri, postane res nemogoče igrati. Polnjenje je zelo počasno in se spremeni v plačilo za zmago, tako da ko dosežete 75 %, ste nekako končali. Zdaj bi morali izdati številko 2.
Igra se začne enostavno, vendar se težavnost poveča do točke, ko morate črpati denar v mikrotransakcije, da dobite like, ki so *veliko boljši* od vaših "osnovnih" likov. nekaj časa je bilo zabavno zapravljati čas, toda če iščete igro z dostojnim nemonetiziranim sistemom napredovanja, poiščite drugje.
Art of Conquest: Dark Horizon Rol Oyunu jfg
Všeč mi je bila igra in je v slogu, ko se začne, vendar zelo hitro postane zastarela. Razumem, da morate vsake toliko časa brusiti, vendar ni vredno za zelo malo prejete nagrade, težavnostna vrzel pa je prevelika za vse, kar je dano od začetka.
To igro je bilo enostavno igrati, ker sem izenačil svoje enote, toda s to novo posodobitvijo so bile moje enote nižje ocenjene z nivojem mojega avtobusa. Precej sem razočaran, ker sem zapravil več kot 50 dolarjev 💸 zdaj nisem zadovoljen s to igro. 😔, sovražniki so premočni. Prosim, popravite igro, kot je bila takrat. Ta posodobitev ni dobra.
Dostojna igra, skrita za plačljivim zidom. Zajebajte razvijalca, ker ohranja model finančno zlorabe.
Všeč mi je ta igra, v preteklosti sem jo igral in užival, zdaj pa mi je začela ne marati zaradi vidika plačila za zmago in tega, kako težke so ravni, tako da bi potrebovali močnejše enote. zdaj stane celo bogastvo, tako da res ne bi mogel kupiti nobenega od njih, ne da bi porabil denar ali samo zaslužil kovance.
Všeč mi je igra. Zelo zabavno in zabavno. Všeč mi je grafika. Edina težava, s katero sem naletel na težke težave, je ta, da ne delujeta niti "ogled oglasov" za nagrado niti "podpora". Pred dvema dnevoma so bili v redu, ko sem ga namestil, potem pa so prenehali delovati. Bi to lahko popravil?
NE igrajte te igre, če ne nameravate porabiti denarja. Prvi trije svetovi so zabavni in prijeten izziv, od tam naprej pa je očitno plačano zmagati, da je noro. Dobiš dovolj točk, da vržeš enega fanta, medtem ko on vrže cel zaslon zombijev, tako da če ne kupuješ ekskluzivnih fantov, ki se pojavljajo v trgovini, boste leta čakali, da bo dovolj zlata za raven ali celo kupili osnovne.
Te igre so zabavne, dokler ne dosežete stopnje 10, kjer je težavnost tako visoka, da 100 nagradnih oglasov in 20 dolarjev še vedno ne pomenijo razlike, vsaka raven, ki sem jo poskusil mimo misije 25, je imela samo čarovnice, debele zombije in policiste. Merilnik poguma se začne tako nizko, da morate počakati, da mine 60 sekund, preden začnete delati pravo škodo, vendar so po 30 sekundah zombiji bodisi preveč združeni ali pa so vas že ubili. V bistvu je to plačilo za izgubo igre
Imeti vse naredi igro dolgočasno
Nenehno gledanje oglasov za nadaljevanje je nadležno
Težko do te mere, da niti ni več zabavno.
zanimiva igra, a ko igrate približno 5 ur ali več, ta igra uhaja iz ravnotežja. ne morete dobiti dovolj sredstev za boj proti močnejšemu in močnejšemu zombiju, čeprav pogosto vidite te oglase.
Ena najboljših iger zombi, kar sem jih igral Obožujem junake iz risank, to je res dobra igra
TA IGRA MI JE RES VŠEČ! ENA MOJIH NAJBOLJŠIH STRATEGIJSKIH IGER ZOMBIE! BTW .... RES ŽELIM KUPITI ENOTO IN JE NADGRADITI , ZATO MORAM RES POTROŠITI NEKAJ DENARJA .. A PREDMETI V TRGOVINI SO VEČ DRAGI, JIH LAHKO NAREDITE VEČ MANJŠI ALI CENEJŠI ... PROSIM ..
To je zabavna igra, mislim, da je sistem bencina v redu, vendar bi bilo bolj zabavno igrati non stop, obstaja napaka, ki me ovira pri igranju spopadov, čeprav nenehno piše, da moram posodobiti Google Play
Ta igra mi je zelo všeč. Toda to je utelešenje plačila za zmago. Majhne nagrade za ponavljanje misij izven prve zmage, smeti prodajne cene za nepotrebne materiale, noro težke ravni, ki blokirajo vaš napredek in zahtevajo, da dvignete nivoje enot, kar od vas zahteva izjemno dolgo brušenje ali plačilo, da dobite enote, ki jih želite, in materiali, ki jih potrebujete. Še enkrat, odlična igra, samo želim si, da razvijalci ne bi bili samo v denarju.
Ta igra se začne z veliko potenciala, vendar na določeni točki postane ozka grla, kjer postane neusmiljeno mletje za nadaljevanje. (Prav tako se zdi, da je vsakodnevna naloga zbrati 40 zvezdic, ko ste na tej točki, kot brca v dimlje.) Igre je tako rekoč nemogoče igrati brez gledanja neželenih oglasov. V tej igri boste nekaj časa uživali, preden boste razočarani zaradi težavnosti.
Super, razen vseh prekletih dodatkov! Možnost odstranitve prosim!!!
kul
Ta nova posodobitev je slabo zanič. Austin je zdaj psiho? Tega paketa nisem kupil samo zato, da bi se spremenil.. Delaš korake nazaj, ne naprej. Namesto nurfing stvari, poskusite dodati več vsebine, kot je več stopenj. Ne poskušajte popraviti tistega, kar ni pokvarjeno. Bil sem 10. liga v pvp-ju in zdaj po sezoni izpustim lige.. Zakaj? Lahko bi našteval in našteval.. Grozno delo, samo želim si, da ne bi zapravljal denarja, ko je zabavno.
Res je dobro in potrebuješ tudi strategijo za zmago in trenutno mi je do zdaj šlo kar dobro