Post by speechgourredegin on Feb 11, 2022 1:07:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wood Block Puzzle -Bloková hra ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wood Block Puzzle -Bloková hra IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy viac kľúčov ▞▞▞
▞▞▞ Wood Block Puzzle -Bloková hra 2022 version ▞▞▞
Je to celkom jednoduché hrať. Myslím, že je to trochu jednoduché, ale bavil som sa. Ďakujem
Zaujímavé,baví ma to.
Len zábavná strategická hra, rozhodnite sa vyprázdniť dosku a vyhrať
Recenzia si vyžiadala menej ako 5 minút prehrávania. Aktualizácia sa ponúka v priebehu niekoľkých minút, ale skúsenosti ukazujú, že často majú viac reklám a sú menej zábavné. Ed sa nebude obťažovať aplikáciami, ktoré vyžadujú recenzie ešte predtým, ako aplikáciu zažijete.!!!
Hranie hry je skvelé, ale príliš často zamrzne, aby bolo možné pokračovať v hre
Som v tejto hre nový a nie som si úplne istý, na čo by som sa mal zamerať! Celkom sa mi to páčilo a dúfam, že najlepší spôsob hrania sa ukáže, čím viac budem hrať, aby som mohol vypracovať stratégie.
Žiadne reklamy, ale hra nie je vyvážená
Nenáročné aké skvelé pobavenie.
Block Puzzle - Puzzle de blocs Réflexion drc
Ovládanie sa príliš často pošmykne a do hry sa dostane figúrka, ktorú som nechcel. Je to veľmi nepríjemné, bez možnosti korekcie. Musím začať novú hru, pretože chcem, aby sa moje hry počítali. Ovládacie prvky sú príliš citlivé, pretože sa v tom bode dotýkal iba tieň mojej ruky alebo ramena. Oprava sa cení. MUSÍM sa vrátiť k svojej hre. 😁👵💙
Hrané 5 minút sa zdá byť v poriadku
Miloval som hru, kým sa dnes ráno nezmení dizajn/farba. Je oveľa tmavšia a tvrdšia pre moje oči. Hru som hrával denne a tešil som sa na zmeny farieb na trofejách, keď som napredoval. Dnes ho odstránim z telefónu, pretože už nemám záujem hrať sa so zmenami.
Super, výborný, mozog pracuje o sto-tristo....
Hra zamrzne už po niekoľkých ťahoch. Pred poslednou aktualizáciou to bola skvelá hra.
👍
Páči sa mi táto hra, jeden problém po dokončení nemôžem hru ukončiť, pokiaľ nevypnem telefón
Hra je v poriadku, ale otravovanie pri hraní je otravné. Tablet som niekoľko dní neotvoril a keď som urobil, objavili sa všetky tieto požiadavky na hranie. Zdá sa, že neexistuje spôsob, ako spravovať upozornenia. Nesedí a určí, či budem pokračovať v hraní.
Páči sa mi to, pretože vás núti zamyslieť sa a byť pripravený na ďalšie kúsky. Dobré stratégie rozvoja mozgu. Nemá reklamy a zároveň to všetko upokojuje. Podľa môjho názoru je to tam s Tetrisom všetko okrem obmedzených točení na blokoch. Ale to je pravdepodobne potrebné na to, aby ste boli pripravení. Milujem to💯😎
Hodnotím to 3/5, pretože je to online hra, ale ako môžete hrať s ostatnými s robotmi? Takže za mňa áno 3!
Väčšinou zábavné a náročné, ale hra mi hovorí, že už nie sú žiadne ďalšie možnosti, aj keď si stále myslím, že môžem niečo urobiť.
Slušná hra z drevených kociek, ale reklamy vás klamú (k dispozícii je niekoľko kusov) a vývojári neustále menia hru z rozmaru bez toho, aby vás informovali - veľmi nepríjemné!
Zábavné, ale neviem, ako zmeniť obrazovku. Ďakujem!
Náročné. Prial by som si, aby som mohol otáčať bloky.
Rovnako ako hra. Vymazanie princípu. Nemám priateľov v hre a nepripojil som sa k žiadnym sociálnym médiám, ale dostávam tieto otravné upozornenia, že moji priatelia hrali 2 hodiny atď....je to nepríjemné.
Zábava. Spoľahlivý. Dobré duševné cvičenie.
Slušná hra na zabíjanie času, len keby sa mohli zbaviť vyskakovacích upozornení
Hra opakovane zamrzne
Super č
Podmanivé! Keď už ste v tom, je ťažké zastaviť.
Nie zlá hra. Generátor náhodných tvarov je však nezmysel. Malé bloky na začiatok a veľké bloky, keď je doska takmer plná. Mám rád výzvy, ale toto je smiešne... Tiež nuda do 10 minút...
Veľmi príjemná hra. Príliš veľa reklám, ale môžete zaplatiť pár dolárov, aby ste sa zbavili väčšiny z nich.
Skvelá hra. Návykové, náročné, nechajte túto myseľ pracovať celé hodiny
Dobré na rýchlych 10 minút alebo hodín v závislosti od toho, koľko času máte
Úplne odlišné od reklamy. Inštaloval som kvôli reklame a nie je to také, ako sa zdalo. V reklame to vyzeralo, že dostanete rôzne tvarované dosky pre rôzne úrovne a musíte naplniť dosku vybranými kúskami, ktoré máte, aby ste mohli prejsť (niečo ako tetris-y skladačka), ale v skutočnosti máte len štvorcovú dosku a nekonečne veľa umiestňujte bloky, kým už nebudete môcť. Žiadne úrovne a nie až taká hádanka. Je to stále zábavné, ale nie to, čo bolo inzerované, je to pre mňa sklamanie.
Hra nie je to, čo sa zobrazuje v reklame
Útek milujem táto hra je ako ľahká ľahká ľahká ľahká lenivá dobre milujem to je to ľahké je to super ľahké je ľahké povedať ďakujem komukoľvek veľká jeho hra ďakujem veľmi pekne je to také jednoduché milujem to stačí si len zahádzať snažím sa, len potrebuješ vytvoriť riadok, aby si ho mohol umiestniť, aby to bolo také také dobré. Dobre od toho, kto vytvoril túto hru
Rovnako ako hra. Zamestná človeka na celé hodiny.
Skvelá hra, ktorá vás zbaví stresu z každodenného života
Táto hra inzeruje s Applovin. Applovin robí tie najrušivejšie a najotravnejšie reklamy. Každá hra alebo aplikácia, ktorá pomocou nej inzeruje, sa nestará o používateľov a zaslúži si hodnotenie jednou hviezdičkou.
super hra
😉
Je to super...
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] Adventure sbnc
Potrebuje viac variácií/príležitostí..
Pomerne ťažké. Vidíme.😉
Táto hra ma veľmi bavila, kým mi nezačali chodiť notifikácie na Facebook, ktorý pri žiadnych hrách vôbec nepoužívam. Je to invazívne a teraz odinštalujem.. čau..
Super hra na relax a cibrenie mozgu.
V pohode hra
Keď budem hrať túto hru trochu dlhšie, dám vám lepšiu cenu. Ešte som nemal dosť času, aby som ti dal niečo vyššie. Vrátim sa, ale najskôr mi dovoľte zahrať si pár hier.
Skvela hra.
Zdĺhavé ukončenie (opustenie) hry.